Εξοπλισμός

Δυναμόμετρο K-Force grip

Το δυναμόμετρο K-FORCE grip της Γαλλικής εταιρείας KINVENT είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την αξιολόγηση της δύναμης της λαβής του χεριού. Είναι ένα εύχρηστο και φορητό σύστημα για την αξιολόγηση της μέγιστης ισομετρικής δύναμης καθώς και της κόπωσης. Η μέτρηση της δύναμης της λαβής του χεριού είναι πολύ σημαντική στον αθλητισμό και την αποκατάσταση για την αρπαγή, ανύψωση και ρίψη και πρέπει να αξιολογείται τακτικά μετά από τραυματισμό του χεριού ή μια χειρουργική επέμβαση.

Δυναμόμετρο K-Force grip

Με τη χρήση του K-FORCE grip παρέχεται σε πραγματικό χρόνο ακουστικό και οπτικό feedback σε ένα smartphone ή tablet και μπορεί να αξιολογηθεί ποσοτικά η πρόοδος του κάθε αθλητή ή ασθενή.

Δυναμόμετρο K-Force grip

Η χρήση του είναι γρήγορη και απλή. Κρατάτε το K-FORCE grip στο χέρι σας και το συνδέετε στο smartphone ή tablet σας μέσω του app K-FORCE Android που διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Αξιολογείτε τη δύναμη, αντοχή, καθώς και μυϊκή συμμετρία του αθλητή ή ασθενή σας μέσω τυποποιημένης άσκησης, θέτοντας έναν στόχο προς επίτευξη. Το αποθηκευμένο ιστορικό ασκήσεων δίνει τη δυνατότητα αξιολόγησης της προόδου του εκάστοτε ασκούμενου.

Επικοινωνία

Physio Rehab Clinic

Τσούκας Ευάγγελος

Νικηφόρου Λύτρα 3, 11474 Αθήνα

210 6470200

210 6470200

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.rehabilitation.gr

Translate

enfrdeitptrues

Αναζήτηση